Geen activiteiten bij MTC Hasselt

In verband met de door het kabinet afgekondigde maatregelen heeft het bestuur van MTC Hasselt besloten het clubgebouw te sluiten voor alle activiteiten. Vanaf 1 oktober 2020 vinden er geen clubbijeenkomsten meer plaats op de donderdagavond en zaterdagmiddag. De overige activiteiten waren al eerder geannuleerd.

 

Welkom bij Motor Toerclub Hasselt

MTC Hasselt is een vereniging waar iedere motorrijder welkom is, ongeacht leeftijd, geslacht of het soort motor waarop hij/zij rijdt. Hou je van toeren en regelmatig een terrasje? Of ben je meer het type van ‘Gas erop en gaan!' Alles kan bij MTC Hasselt. Er is slechts 1 voorwaarde: Het delen van de gezamenlijke passie voor het motorrijden! Verder hecht de club veel waarde aan de onderlinge contacten en gezelligheid. Geprikkeld? Sluit je aan en ervaar het zelf!

Kom vrijblijvend langs

De ongeveer 85 leden tellende club heeft een eigen clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan. Deze ontmoetingsplaats is iedere donderdagavond en zaterdagmiddag geopend. Motorrijden in clubverband is uiteraard de rode draad bij MTC Hasselt, maar daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Kom gerust eens vrijblijvend langs en nieuwe leden zijn altijd welkom.

ACTUEEL  

FOTOALBUM