525 euro voor prinses Máxima Centrum

12-04-2024

Een actie-foto in ruil voor een donatie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, dat was het idee achter de actiefoto-rit van MTC Hasselt op 7 april. Een paar uurtjes toeren leverde in totaal het mooie bedrag van 525 euro op voor het Prinses Máxima Centrum. Mathijs van Bruggen, die nauw betrokken is bij deze organisatie, nam de cheque dankbaar in ontvangst.

De motorclub trekt zich het lot van kinderen die vechten tegen kanker aan. Daarom zette de toercommissie deze speciale rit op de kalender. Een prachtige missie waarbij passie en een nobel doel, om het leed van kankerpatiëntjes en hun gezinnen een klein beetje verzachten, mooi samen gaan. En dan nog een mooie actie-foto als herinnering op de koop toe. Want de motorrijders werden geheel belangeloos al rijdend op de kiek gezet door amateurfotograaf Wouter van der Zwan. Dit resulteerde in prachtige plaatjes op deze mooie voorjaarsdag.

Elke euro wordt goed besteed

Mathijs van Bruggen, lid van Mtc Hasselt en sinds kort contactpersoon voor Santa Máxima Overijssel, ontving de cheque van 525 euro uit handen van toercommissaris Mark Riezebos. Mathijs gaf aan het enorm te waarderen dat dit initiatief werd gedragen door MTC Hasselt. “Een prachtig bedrag waarvan elke euro goed wordt besteed”, voegde hij er dankbaar aan toe.

FOTOALBUM