Actiefotorit op 10 april voor Oekraïne

29-03-2022

Op zondag 10 april staat de ACTIEFOTO-RIT op de kalender. Deze tocht krijgt een ander karakter dan normaal. Op initiatief van een van onze leden wordt dit een sponsortocht voor de Oekraïne. En NIET alleen voor leden van MTC Hasselt. Iedereen met een motor is welkom!!!!!

Het idee is simpel. Iedere deelnemer betaalt minimaal 10 euro inschrijfgeld (meer mag natuurlijk altijd, graag zelfs). In ruil daarvoor krijgt hij/zij na afloop een digitale actiefoto. We hebben inmiddels een lokale fotograaf bereid gevonden om hieraan belangeloos zijn medewerking te verlenen. De opbrengst komt geheel ten goede aan een lokaal initiatief voor Oekraïne. Start bij ons clubgebouw om 13:15 uur!

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
1. Kom in actie op 10 april en doe mee aan deze toertocht.
2. Benader familie, vrienden, kennissen, collega’s, je werkgever etc. om jou te sponsoren met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk geld op te halen. Alle kleine beetjes helpen!
3. Benader niet-leden uit je netwerk die motorrijden en nodig hen uit om ook mee te doen. Wat is er nou mooier dan samen toeren en dan ook nog voor een goed doel? En, lid of geen lid... iedere deelnemer krijgt een mooie actiefoto als dank voor zijn/haar deelname.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe hoger de opbrengst.
RIJD JIJ OOK MEE VOOR OEKRAÏNE?

FOTOALBUM