Actiefotorit: ruim 900 euro voor Oekraïne!

10-04-2022

Op zondag 10 April reed Motor Toerclub Hasselt de Actiefotorit. De opbrengst van ruim 900 euro komt geheel ten goede aan de opvanglocatie voor Oekraïners in Hasselt

Na een week met veel regen, wind en kou was het zondag eindelijk droog en scheen zelfs af en toe de zon. Ondanks dat de temperaturen nog niet heel hoog waren wisten maar liefst 34 motorrijders het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan te vinden. Het inschrijfgeld per deelnemer bedroeg minimaal 10 euro.

Na inschrijving was er voor iedere deelnemer koffie of thee met een gevulde koek, beschikbaar gesteld door Bakkerij ‘t Stoepje. Na de verzorging van de inwendige mens vertrokken de motoren richting Genne. Langs de Gennerdijk werden alle deelnemers op de gevoelige plaat vastgelegd door de lokale fotografen Gerrit Slurink en Wouter van der Zwan. Zij deden dit geheel belangeloos zodat de gehele opbrengst naar het goede doel kan. De deelnemers krijgen de actiefoto toegestuurd in ruil voor hun donatie voor Oekraïne.

De route van circa 140 kilometer verliep verder via Punthorst, De Wijk, Ruinerwold, Havelte, Wolvega, Blokzijl en via Zwartsluis weer retour naar het clubgebouw in Hasselt. De totale opbrengst van deze middag bedroeg €682,-. Vanuit de fooienpot is hier door MTC Hasselt nog eens 250 euro aan toegevoegd zodat in totaal 932 euro gedoneerd kan worden aan het goede doel. De organisatie dankt vrijwilligers en deelnemers en kijkt terug op een zeer geslaagde middag met een fantastisch resultaat.

FOTOALBUM