Herfstactiviteiten bij MTC Hasselt

01-09-2022

MTC Hasselt organiseert in de maand september een tweetal activiteiten in een weekend. Op zaterdag 10 september vindt het jaarlijkse motor-event plaats en een dag later, op zondag 11 september kun je de Skaopekuukiesrit meerijden. Ben je geen lid van MTC Hasselt? Geen probleem. Voel je vooral welkom en doe mee!

Op zaterdag 10 september staat het jaarlijkse motor-event op het programma. Deze activiteit begint om 13:00 uur met een motortoertocht van ongeveer 100 km. Alle motorrijders, ook niet-leden, zijn van harte welkom om mee te rijden. Vanaf 12:45 uur kan bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan een route afgehaald worden. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Hoe behendig ben jij op een motor?

Aansluitend begint om ongeveer 16:00 uur de behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Er is een parcours uitgezet waar motorrijders kunnen laten zien hoe het met hun behendigheid is gesteld. Alle deelnemers moeten op dezelfde motorfiets diverse oefeningen doen. Denk hier bij aan het denkbeeldige achtje, stapvoets rijden, de remproef en slalom rijden. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Voor de kinderen is er een springkussen en ook aan de lekkere trek is gedacht. Ben jij erbij op 10 september?

Ontdek de wijde omgeving op twee wielen

Op zondag 11 september wordt de jaarlijkse Skaopekuukiesrit verreden. Deze rit heeft een lengte van ongeveer 200 km. Een mooie gelegenheid om per motor de wijde omgeving te verkennen en kennis te maken met de vereniging. Ook voor deze tocht geldt een eigen bijdrage van 1 euro en ook niet-leden zijn van harte welkom.

Dit najaar staan er nog vier ritten op de toerkalender van MTC Hasselt. Dit zijn drie ritten van toerclubs in de regio en we sluiten op 23 oktober met onze traditionele snertrit.

Naar de agenda

FOTOALBUM