Junimaand, toermaand bij MTC Hasselt

28-05-2022

Net als voorgaande jaren is de maand juni dé toermaand bij MTC Hasselt. Met de avond-4-daagse kun je iedere donderdagavond in de maand juni een mooie toertocht meerijden vanaf het clubhuis van MTC Hasselt. Ook niet-leden zijn van harte welkom zijn om één of meerdere avonden mee te rijden.

Op 2, 9, 16 en 23 juni zijn er toerritten van ca. 100 km uitgezet. En mocht je een rit missen dan is er op 30 juni nog een inhaalavond. De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19:00 uur. Verzamelen en routes laden vanaf 18:45 uur. Voor de routes betaal je 1 euro per avond.

Mooie routes in alle windrichtingen op een zomeravond

’s Avonds motorrijden in de maand juni heeft zo zijn voordelen. Het is lekker lang licht en veel rustiger op de weg. Zo kun je lekker dóór en tegelijkertijd met volle teugen genieten van het motorrijden en de prachtige wijde omgeving verder verkennen. En neem vooral ook je vrienden en kennissen mee.

Maak nader kennis met MTC Hasselt

En natuurlijk kun je bij terugkomst elke avond nog napraten in het clubgebouw. Ben je nog geen lid, dan is dit meteen een mooie kans om eens nader kennis te maken met MTC Hasselt. Elke motorrijder is welkom! Is er nog een reden om niet mee te rijden?

 

FOTOALBUM