Motorclub Hasselt verwelkomt honderdste lid

12-05-2024

Een mooie mijlpaal in het bestaan van Motortoerlcub Hasselt! In hun jubileumjaar mocht de club het 100e lid inschrijven, Gwenda Beugeling. De 24 jarige motorrijdster is ook meteen het jongste lid van de vereniging. Afgelopen zaterdag werd zij in het zonnetje gezet bij het clubgebouw aan de Malcorpslaan.

“Dat deze mijlpaal bereikt wordt in het jaar dat de club haar 40 jarig jubileum viert is best opmerkelijk”, zegt voorzitter Janko van der Stouw tijdens een feestelijk momentje op zaterdag 11 mei. “Hoewel het ledenaantal van de club in de afgelopen jaren steeds toenam kwamen we steeds net niet op 100 leden. En nu, in ons jubileumjaar, gaat het dan opeens hard. Vanaf januari kregen we al 6 nieuwe leden. En Gwenda is nummer 100. Superleuk! Extra bijzonder is het dat Gwenda’s opa Herman het oudste rijdende lid van onze club is”. Gwenda kreeg van de voorzitter het eerste jubileumshirt dat speciaal voor het 40 jarig clubjubileum werd gemaakt. Een cadeaubon en bloemen maakten het welkomspakket compleet.

Jubileum in september met toertocht en feest

Het 40 jarig jubileum, dat op 7 september gevierd wordt, belooft een feestelijke gelegenheid te worden waarbij de geschiedenis en de toekomst van de club centraal staan. Er is een jubileumtoertocht en uiteraard een feestje. De leden krijgen allemaal een jubileum shirt, waarmee de saamhorigheid en trots binnen de club wordt benadrukt. MTC Hasselt hoopt zich als een bloeiende vereniging ook de komende jaren in te zetten voor het samenbrengen van motorrijders van alle leeftijden.

 

FOTOALBUM