Motorevent bij MTC Hasselt op 15 juli

03-07-2023

MTC Hasselt organiseert op zaterdag 15 juli het jaarlijkse motor-event. Je kunt meedoen met een toertocht en aansluitend je motor-skills laten zien bij het behendigheidsparcours. Ben je geen lid van MTC Hasselt? Geen probleem. Voel je vooral welkom en doe mee!

Het motor-event begint om 13:00 uur met een motortoertocht

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Vanaf 12:45 uur kan bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan een route afgehaald worden voor een tocht van ongeveer 100 kilometer. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Hoe zit het met jou behendigheid en motor-skills?

Aansluitend starten we rond de klok van 4 uur met de behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Het parcours kenmerkt zich door een volledig nieuwe en ruimere opzet ten opzichte van voorgaande jaren. De oefeningen bestaan eigenlijk uit de bijzondere verrichtingen uit het motorexamen, maar dan met een MTC-Hasselt sausje erover. Iedereen met een geldig motorrijbewijs kan meedoen. Ook de toekomstige generatie motorrijders hoeft zich niet te vervelen. Voor hen is er wat speelmateriaal aanwezig. Dus, motorrijders uit Hasselt en omgeving: kom naar het clubgebouw op 15 juli en maak kennis met MTC Hasselt? En wil je alleen toeschouwer zijn? Kom gezellig langs en voel je welkom.

Het toerseizoen duurt nog tot 22 oktober

Voor de komende periode staan er nog 7 ritten op de toerkalender van MTC Hasselt. Op 23 juli rijden we de Recyclerit en op de dinsdagavond van het Euifeest de Euifeesttoerocht. Op 10 september vindt de Skaopekuukiesrit plaats. Voordat we op 22 oktober het toerseizoen afsluiten met de Snertrit staan er nog drie ritten van toerclubs uit de regio op de kalender. Je bent altijd welkom om vrijblijvend aan te sluiten.

Bekijk de foto's van het motor-event van vorig jaar

FOTOALBUM