MTC Hasselt op de kiek voor Prinses Maxima Centrum

26-03-2024

Een actie-foto in ruil voor een donatie voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie, dat is het idee achter de actiefoto-rit van MTC Hasselt. De motorclub wil hiermee een steentje bijdragen om kinderen met kanker meer kans op genezing met een optimale kwaliteit van leven te geven.

De Hasselter motorclub trekt zich het lot van kinderen die vechten tegen kanker aan. Daarom wordt deze motorrit georganiseerd om geld in te zamelen. Meedoen aan deze tocht kost 10 euro per deelnemer, met de garantie dat de gehele opbrengst rechtstreeks naar het Prinses Máxima Centrum gaat. Een getalenteerde fotograaf werkt belangeloos mee. Ergens onderweg neemt hij een geschikte plek in om de deelnemers al rijdend op de foto te zetten. De foto’s worden na afloop van de rit digitaal gedeeld.

MTC Hasselt toert vrolijk door; een schril contrast

“Het is mooi om te zien hoe onze club samenkomt en zich inzet voor kinderen en hun families die getroffen zijn door kanker," zegt Janko van de Stouw, voorzitter van MTC Hasselt. "Als club hebben we helaas ook leden verloren aan deze ziekte. We begrijpen hoe belangrijk onderzoek is wat de impact van deze ziekte is voor patiënten en hun naasten. Bij MTC Hasselt toeren we ondertussen vrolijk door. Dit staat in schril contrast met gezinnen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte. En daar willen we graag iets voor betekenen”.

Ook niet-leden zijn van harte welkom

De route van de motorrit beslaat een afstand van 100 kilometer door de omgeving. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen is de tocht niet alleen voor leden van MTC Hasselt. “Iedereen met een motor is van harte welkom om deel te nemen aan deze toertocht," voegt Van de Stouw toe. "Kanker kan ons allemaal treffen. Laten we samen rijden voor meer kans op genezing en een betere toekomst voor deze kinderen”.

Kom jij ook in actie voor kinderen met kanker?

Je bent van harte welkom op zondag 7 april. Verzamelen bij het clubgebouw van MTC Hasselt aan de burgemeester Malcorpslaan 7 om 13:00 uur. Vertrek om 13:15 uur!

 

FOTOALBUM