MTC Hasselt viert de zomer met de Avond4daagse

27-05-2024

Hou jij van motorrijden en lijkt het je leuk om met gelijkgestemden in clubverband te rijden? Doe dan mee met de Avond4daagse van MTC Hasselt! Elke donderdagavond in de maand juni kun je genieten van een prachtige motorrit van ongeveer 100 kilometer. Ook niet-leden zijn ook van harte welkom om mee te rijden.

De Avond4daagse is de perfecte gelegenheid om te genieten van lange zomeravonden. Er zijn mooie routes in alle windrichtingen rondom Hasselt. De toercommissie heeft haar uiterste best gedaan om de mooiste weggetjes, het lekkerste asfalt en vlotste bochtjes in de regio met elkaar te verbinden. En omdat het ’s avonds relatief rustig is op de weg, kun je lekker dóór. Neem vooral je motorrijdende vrienden en kennissen mee. Want motorrijden is vooral ook het delen van een passie!

Vijf routes van 100 kilometer

Op 6, 13, 20 en 27 juni zijn er toertochten van ca. 100 km uitgezet. En mocht je een rit missen dan is er op 4 juli nog een inhaalavond. De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19:00 uur. Verzamelen en routes laden vanaf 18:45 uur. Voor de routes betaal je 1 euro per avond. En mooi weer is besteld. Zie jij nog een reden om níet mee te rijden?

Maak nader kennis met MTC Hasselt

Bij terugkomst kun je onder het genot van een drankje napraten in het clubgebouw. Ben je nog geen lid, dan is dit een mooie kans om geheel vrijblijvend nader kennis te maken met MTC Hasselt. Elke motorrijder is welkom!

FOTOALBUM