Thomas van Dijk wint behendigheidsparcours

12-09-2022

Afgelopen zaterdag 10 september organiseerde MTC Hasselt het motor-event. Er was een motortoertocht en aansluitend een behendigheidswedstrijd op de motor. Thomas van Dijk werd hierbij eerste.

Om 13:00 uur verzamelden de motorrijders zich bij het clubgebouw voor een mooie toertocht in zuidelijke richting. Via Zwolle en Hattem ging de tocht langs de IJssel om vervolgens via Vaassen, Epe en Wezep terug te keren naar Hasselt. Een mooie rit. En ondanks een paar kleine buitjes was het prima toerweer.

Aansluitend stond het hindernisparcours op de agenda. Op de parkeerplaats bij het clubgebouw aan de Malcorpslaan konden motorrijders laten zien hoe het gesteld is met hun behendigheid op de motor. Denk hierbij aan slalom rijden, het denkbeeldige achtje, de wipwap en stapvoets rijden.... het lijkt allemaal makkelijk vanaf de zijlijn. Maar het parcours foutloos rijden bleek een behoorlijke uitdaging. Na de puntentelling bleek Thomas van Dijk over de beste motorskills te beschikken. Hij won de eerste prijs. Hij mocht de wisselbeker, die sinds de laatste keer in 2019 in handen was van Rolf Tiggelhoven, mee naar huis nemen. Maikel Roessink werd tweede en Janko van de Stouw eindigde op de derde plaats. Allen van harte gefeliciteerd!!

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Deelnemers en toeschouwers bedankt!

 

FOTOALBUM